HIRDETÉS

Divat hírek

CCC cipőbolt - Lengyel óriás Magyarországon

A Pólus Center az ősz folyamán több mint 1 milliárd forintos beruházás keretében látványosan megújul, és a téli hónapokra már megszépült környezetben várja látogatóit. A vásárlói igények minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében nagy hangsúlyt fektetnek a bérlői összetétel folyamatos fejlesztésére, amelynek köszönhetően egy új nemzetközi cipőhálózattal, a CCC-vel bővült a bevásárlóközpont kínálata.

A CCC egy magántulajdonban lévő cipőkereskedelmi vállalat, amely a lengyelországi piacvezető pozíciója mellett, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Oroszországban, Lettországban és Kazahsztánban együttvéve több mint 700 üzlettel rendelkezik. A cipőláncnak ez az első, bevásárlóközpontban megnyitott üzlete Magyarországon.  A bérlő személyesen látogatott el a Pólus Centerbe, és a pozitív tapasztalatok alapján döntött az itteni terjeszkedés mellett.

CCC cipő

„A CCC számára rendkívül lényeges szempont a bérlői összetétel és a magas látogatószám egy új helyszín kiválasztásánál, éppen ezért a tulajdonos alaposan megválogat minden egyes új lokációt. A Pólusban megtaláltuk a számításainkat, és bízunk benne, hogy az üzlethelyiség megfelelő kialakítása, a tökéletes üzlethelyiség megtalálása, és a ház jelenlegi felújítása mind hozzájárul majd a vásárlóink elégedettségéhez. Ezért külön öröm számunkra, hogy az első magyar bevásárlóközpontbeli üzletünket a Pólus Centerben nyithatjuk meg – nyilatkozta Hódi Sándor a CCC magyarországi ügyvezetője.

A Pólus Center az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a látogatói igényeknek maximálisan megfeleljen. Ennek érdekében szeptember végén elindították a központ teljes körű felújítását, amely átlátható környezetet és barátságos hangulatot varázsol majd a háznak. A megújulás mellett a kínálat folyamatos bővítése is kiemelt szerepet tölt be a ház életében. Az elmúlt másfél évben számos népszerű nemzetközi márka nyitott új üzletet a Pólusban, mint a H&M, Promod, Deichmann, Charles Vögele, vagy a Vodafone, az elmúlt hetekben pedig a CCC cipőlánc költözött az üzletközpontba.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Közép-Kelet Európában vezető CCC lánc a Pólus Centerben nyitotta meg első bevásárlóközpontbeli üzletét Magyarországon. Az új bérlő beköltözésével további 500 négyzetméteren kínálunk minőségi cipőket, ezzel is tovább színesítve a bevásárlóközpont kínálatát. – mondta Rácz Andrea, a Pólus Center marketing menedzsere.

forrás

Kategória: 

Hirdetés  

 

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Ajánlott tartalmak

Lábszag ellen
Lássuk be, hogy akár mezítláb akár zoknival vagy harisnyával hordunk egy cipőt, sajnos egy idő után
Kegyetlenség mentes vegán cipők
Aki vegetáriánus életmódot választott magának, az mostantól akár vegán cipőket is vásárolhat.

cipő Lexikon

Női cipő magasított talppal, amely gyakran több centiméter magas.

tovább

cipős hírlevél

Tarts lépést a divattal! Iratkozz fel hírlevelünkre most.

Cipős videók