HIRDETÉS

Divat hírek

CCC cipőbolt - Lengyel óriás Magyarországon

A Pólus Center az ősz folyamán több mint 1 milliárd forintos beruházás keretében látványosan megújul, és a téli hónapokra már megszépült környezetben várja látogatóit. A vásárlói igények minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében nagy hangsúlyt fektetnek a bérlői összetétel folyamatos fejlesztésére, amelynek köszönhetően egy új nemzetközi cipőhálózattal, a CCC-vel bővült a bevásárlóközpont kínálata.

A CCC egy magántulajdonban lévő cipőkereskedelmi vállalat, amely a lengyelországi piacvezető pozíciója mellett, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Oroszországban, Lettországban és Kazahsztánban együttvéve több mint 700 üzlettel rendelkezik. A cipőláncnak ez az első, bevásárlóközpontban megnyitott üzlete Magyarországon.  A bérlő személyesen látogatott el a Pólus Centerbe, és a pozitív tapasztalatok alapján döntött az itteni terjeszkedés mellett.

CCC cipő

„A CCC számára rendkívül lényeges szempont a bérlői összetétel és a magas látogatószám egy új helyszín kiválasztásánál, éppen ezért a tulajdonos alaposan megválogat minden egyes új lokációt. A Pólusban megtaláltuk a számításainkat, és bízunk benne, hogy az üzlethelyiség megfelelő kialakítása, a tökéletes üzlethelyiség megtalálása, és a ház jelenlegi felújítása mind hozzájárul majd a vásárlóink elégedettségéhez. Ezért külön öröm számunkra, hogy az első magyar bevásárlóközpontbeli üzletünket a Pólus Centerben nyithatjuk meg – nyilatkozta Hódi Sándor a CCC magyarországi ügyvezetője.

A Pólus Center az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a látogatói igényeknek maximálisan megfeleljen. Ennek érdekében szeptember végén elindították a központ teljes körű felújítását, amely átlátható környezetet és barátságos hangulatot varázsol majd a háznak. A megújulás mellett a kínálat folyamatos bővítése is kiemelt szerepet tölt be a ház életében. Az elmúlt másfél évben számos népszerű nemzetközi márka nyitott új üzletet a Pólusban, mint a H&M, Promod, Deichmann, Charles Vögele, vagy a Vodafone, az elmúlt hetekben pedig a CCC cipőlánc költözött az üzletközpontba.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Közép-Kelet Európában vezető CCC lánc a Pólus Centerben nyitotta meg első bevásárlóközpontbeli üzletét Magyarországon. Az új bérlő beköltözésével további 500 négyzetméteren kínálunk minőségi cipőket, ezzel is tovább színesítve a bevásárlóközpont kínálatát. – mondta Rácz Andrea, a Pólus Center marketing menedzsere.

forrás

Kategória: 

Hirdetés  

 

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Ajánlott tartalmak

Cipőkerék
Ha körülnézel a lakásodban, biztosan találsz cipőt dobozokban, a földön szétszórva, vagy éppen a ...
Top 14 randi cipő
A heels.com összeválogatta nekünk a top 14-es randicipő listát. Nektek melyik a kedvencetek ...

cipő Lexikon

Az ujjakat és sarkat szabadon hagyó nyári cipő, általában merev talprésszel készül.

tovább

cipős hírlevél

Tarts lépést a divattal! Iratkozz fel hírlevelünkre most.

Cipős videók